OVER MIJ

IVanaf 2003 ben ik actief in energiewerk, dieptewerk, diverse disciplines beoefent en eigen gemaakt. In mijn praktijk werk en onderwijs ik ook vanuit een holistische benadering als paranormaal healer. Door de jaren heen heb ik de mogelijkheden gekregen mij te ontwikkelen in verbindend groepswerk, mij te mogen presenteren als spiritueel Leeraar in holistische levenskunst, zelfrealisatie, bewustwording.

IIk geef healings die de gehele persoon ondersteunen, fysiek, psycho-emotioneel, mentaal, spiritueel vlak. Waar een healing vanuit de basis terug balans mag brengen in een energie correctie of een energie stroming balans factor. In toepassing van あざBekam System® wordt ook vanuit eenheid in wezen behandeld bij herstel van balans tussen geestelijk en fysiek lichaam.

IMede ik levensloop ondersteuning als paranormaal therapeut vanuit de wetenschap dat ieder zijn eigen levenspad loopt, waarbij ieder zijn eigen unieke spirituele reis mag aangaan. Daarin juist jouw eigenheid en waardigheid mag ontdekken in weerspiegeling van niet alleen je eigen zijn maar daarin ook een uniek deel van jouzelf terug mag vinden.

GENEZING DOOR LICHAAMSBEWUSTZIJN

Fysieke materie en energie, er is slechts sprake van verschillende ‘trillingsfrequenties’. De fysieke materie is datgene wat we in eerste instantie waarnemen als trillingen, warmte, kou, resonanties die het fysieke lijf doorwerkt wanneer bewustwording en genezings proces plaats mag vinden in het herontdekken van de zelf.