OVER MIJ

VANAF 2003 BEN IK ACTIEF  IN ENERGIEWERK, DIEPTEWERK, ZELFREALISATIE, DIVERSE DISCIPLINES BEOEFEND EN EIGEN GEMAAKT. IK ONDERWIJS VANUIT GEHEEL EIGEN  HOLISTISCH BENADERING ALS PARANORMAAL ENERGETISCH HEALER.

IK GEEF HEALINGS DIE DE GEHELE PERSOON ONDERSTEUNEN, FYSIEK, PSYCHO-EMOTIONEEL, MENTAAL, SPIRITUEEL VLAK. WAAR EEN HEALING VANUIT DE BASIS TERUG BALANS MAG BRENGEN IN EEN ENERGIE CORRECTIE OF EEN ENERGIE STROMING BALANS FACTOR.  IN TOEPASSING VAN あざ BEKAM SYSTEM® WORDT OOK VANUIT EENHEID IN WEZEN BEHANDELD BIJ HERSTEL VAN BALANS TUSSEN GEESTELIJK EN FYSIEK LICHAAM.

MEDE BIED IK LEVENSLOOP ONDERSTEUNING ALS PARANORMAAL THERAPEUT VANUIT WETENSCHAP DAT IEDER ZIJN EIGEN LEVENSPAD LOOPT WAARBIJ IEDER ZIJN EIGEN UNIEKE SPIRITUELE REIS MAG AANGAAN. DAARIN JUIST JOUW EIGENHEID EN WAARDIGHEID MAG ONTDEKKEN IN  WEERSPIEGELING VAN NIET ALLEEN JE EIGEN ZIJN MAAR DAARIN OOK EEN UNIEK DEEL VAN JOUZELF TERUG MAG VINDEN.

GENEZING DOOR LICHAAMSBEWUSTZIJN

FYSIEKE MATERIE EN ENERGIE, ER IS SLECHTS SPRAKE VAN VERSCHILLENDE ‘TRILLINGSFREQUENTIES’. DE FYSIEKE MATERIE IS DATGENE WAT WE IN EERSTE INSTANTIE WAARNEMEN ALS TRILLINGEN, WARMTE, KOU, RESONANTIES DIE HET FYSIEKE LIJF DOORWERKT WANNEER BEWUSTWORDING EN GENEZINGS PROCES PLAATS MAG VINDEN IN HET HERONTDEKKEN VAN DE ZELF.

 

Paranormaal energetisch healer
Paragnost, Inner-child work, EMDR, Pathwork
Spiritual teacher: Bewustwording, Zelfrealisatie, Energiewerk
Combinatie wandelen & Bio-energetica
Connections: Jiddu Krishnamurti, Power of the NOW
Founder – Grandmaster: あざ Bekam System® / MASTER Initiation – Illumination MT