BIO-ENERGETICA 光

Graag neem jullie mee op Bio-energetische wandelingen om een energie maar ook vooral om een bijzondere ervaring te delen, te voelen, een gift die er niet om vraagt uit te kristalliseren maar te ontvouwen en mag dienen voor ieder tot op het diepste van zijn of haar wezen. Een diepste verlangen die zich mag verhouden met wat er doorleeft mag worden.

Daarbij gaan we naar een wandel gebied dat ik als heel rijk en krachtig heb mogen ervaren. Ook zet mijn eigen routes ook uit over energie lijnen. Ik ga met jullie tijdens de wandeling een moment nemen om de kanalen te openen, de stroming van je kruin naar beneden toe te voelen. En te wortelen in moeder aarde zodat dingen die dienen los gelaten kunnen worden te laten stromen. Sommigen voelen tintelingen, warmte, anderen zullen al wandelend meer rust in het hoofd ervaren. Het geeft een bepaalde boost van pure levensenergie. Ik ondersteun jullie daar graag bij die dag.

Deze wandelingen zijn ook bedoeld als een ontspannen dag. Waar wij ons samen mogen laten dragen in het laten ontvouwen zoals komt in het moment voor een eigen unieke ervaring. En met energie naar huis te mogen gaan met stukje eigenheid van jezelf terug te hebben gezien in verbinding met anderen en de natuur.