Een nieuw begin, nieuwe stappen nemen die beginnen met onze oude voetsporen achter ons te mogen laten.

Een nieuw begin, vraagt om einde van situaties, overtuigingen of angsten los laten met betrekking tot verandering. Vaak komt die verandering in een shock. Wanneer je voelt al het roepen dat je mag gaan staan voor grootheid, wetende wat doorleeft wil worden maar ook wat ik met veel passie deed, hier ook met veel dankbaarheid tot einde komt om ook mijn levenspad verder mogen te laten ontvouwen.

Wat betekend dit: Dat per 1 juli 2019 NOOITGEDACHT.ORG ophoud te bestaan. Dat ik op zaterdag 22 juni mijn laatste wandeling geef onder Nooitgedacht.org geef. 

Dat ik in het laatste kwartaal van 2019 terug kom met groepswerk maar ook nieuwe wandelgroepen onder de naam: BEKAM HEALING, www.bekamhealing.com / info@bekamhealing.com

Waar meerdere activiteiten van mij tot realisatie mogen komen onder uitvoerende naam Bekam Healing.

  • Healings.

  • Dierenfluisteraar  / paragnost.

  • Inwijdingen Bekam Energie – healing cursussen  in 5 verdiepende Initiates.

  • Paranormale Thema groepen.

  • Bio-enegertica II –  Innerlijk verwezenlijken.  

  • Bio-energetica-I  – Kennismaken & Ervaren

Ik wil heel graag de wandelaars bedanken die afgelopen jaren met mij een stukje mee gewandeld hebben, een nieuw ontmoeten die voor velen verbinding heeft gebracht onder wandelaars. Maar ook de onmiskenbare steun van mensen achter de schermen door wie dit mogelijk is gemaakt afgelopen jaren met mij.

In dankbaarheid, in vreugde,

Jullie metgezel in holistisch leven, Edwin Bekedam