Lunteren>>> December 2018

Mijn laatste wandeling van 2018 met een groep bijzondere wandelaars waarmee ik bijzondere dagen heb mee mogen delen, maar ook heel aantal goed heb mogen leren kennen.

Maar ook de groei die heb mogen zien in de Bio-energetica II groepen van het afgelopen jaar, wat hier mij bijzonder aan het hart gaat hoe de één de ander opvangt, een groep die een eenheid mag vormen, waar de moed is om kwetsbaarheid te tonen. Ook in het individuele groei proces van iemand een krachtige maar een liefdevolle spiegel te mogen vormen voor elkaar. Niet alleen het samen komen, maar ook het samen aangaan opnieuw met onszelf in contact te komen en dieper te mogen verbinden met ons diepste wezen. Waar ons hogere zelf mag spreken wanneer we alle oordelen over ons zelf durven los te laten, in het moment dat men zichzelf erkent in een zielenbeweging die ons met elke stap dichter bij onze ware bestemming brengt.

Hier door deze groepen in het moment te mogen geven ook mijn spiritualiteit heb mogen leren omarmen maar ook een deel van mijn niet heel zijn heb mogen aanvaarden, ook in dienstbaarheid voor het vervolg van mijn eigen levenspad.

In dankbaarheid, met harten Groet, Edwin

Paranormaal healer, paragnost, energetische therapeut, dierenvriend, wandelaar, maar vooral  gewoon Edwin jullie metgezel in een (holistisch) leven.