44/8 – Master Manifester

MN448“Powerful Builder” “Master Manifester” “Building force” “Master unifyer” “Charismatic Leader” 


“Ballance Authority  – Balance giving and receiving – responsibility – re-evaluation” 

Meester Nummer 44 is de krachtige manifester en de charismatische leider (8). Je zou een verschil kunnen maken in de wereld door je meesterschap te gebruiken terwijl je je dromen omarmt en ze zo waar maakt. De uitdaging is om geduldig te zijn in het te werk gaan om de grote taken te volbrengen. Volg daarnaast je ware visie, je hogere zelf voor het grotere doel en niet om je ego tevreden te stellen. Zoals wel vaker wordt benoemd stellen de meester nummers je op voor leiderschap en te vechten tegen een redelijk heftig ego dat nogal ironisch is.

Meester Nummer 44 is de vibratie van zelfdiscipline, overvloed en succes door balans. Maar dit is niet het soort van omvattend succes, welvaart dat iedereen naar 8 lijkt te verwijzen. De nummer 8 gaat niet noodzakelijk over “succes”, aangezien de meeste er de neiging hebben om het “te maken”. Hoewel de Chinezen het als een geluksgetal benoemen, was dit niet vanwege de goddelijke aspecten van het archetype, maar omdat de interpretatie gekleurd is door een cultuur omdat ze het getal 8 ook associëren met welvaart. De tweedeling in hiërarchie. De nummer 8 is van leiderschap en directe autoriteit dat een hele grote verantwoordelijkheid vereist, maar de neiging heeft om de verantwoordelijkheid te miskennen waar meer openlijk op een voetstuk te staan naar de buiten toe.

Meester nummer 44 is het getal met de hoge vibratie van dynamische inspiratie. Maar het vereist balans tussen werelden. Balans met familie, werk, geestelijk, aarde, spiritueel, emoties, logica. Manifesteren vanuit een sterke basis is de sleutel. Zonder een goede basis falen dingen, wanneer dat huis gebouwd is op drijfzand zul je dit niet als blijvend succes ervaren dat je gezegend bent te delen met de wereld. Het getal 44 stelt die basis sterk op de proef. Maar het test hier ook de verbinding tussen het aardse en het spirituele. Het fundament is de helft van jouw manifestatie. Een gebouw alleen is niet genoeg om op zich te staan. De essentiele fundering voor manifestatie kracht in de realisatie van jouw vermogen in een grotere visie te plaatsen, waar het er niet zal ontkomen aan geduld en planning in jouw weg naar vervulling. Het zou niet compleet kunnen zijn totdat samengestelde uitdaging in het totaal voltooid wordt. Bij het meester nummer 44 is het deel dat iedereen ziet en waar hij zich op richt de 8. Daarom is de nummer 8 het aantal voltooiingen. En dat is waarom het zo aantrekkelijk en glimmend is. Het is net een beroemdheid. Het zijn de prestaties die we aan de buitenkant zien in die fantastische staaltje werk. Niemand heeft de neiging om de fundering te bewonderen, maar deze manifestatie zou zonder de essentiële fundering niet blijvend zijn. Dat vraagt een hoop geduld deze kracht ook met tact in balans met hogere zelf. Bij de oneindigheid die alleen gevonden wordt in de nummer 8 bij vertrouwen in die zelfde oneindigheid van durven delen in wetenschap dat wanneer men samenwerkt in aflijning met iets groters dan hem zelf dat die benodigdheden die je verlangt voor jou manifestatie er in overvloed zijn en gegeven worden als gedeeld kunnen worden zonder de angst voor enige tekorten.

Het nummer 44 heeft een 0-uitdaging. Als deze uitdaging niet wordt aangepakt en onderdrukt, neigt de 44 meer naar een fysieke focus die kan leiden tot ontberingen als een resultaat. Het bedrijfsleven en de carrières die te maken hebben met integrerende / desintegrerende macht vallen onder deze categorie. Echter, als iemand met het meester nummer 44 in plaats daarvan naar zijn innerlijke kern luistert, zal deze hem leiden naar de antwoorden die hij verlangt. De 0 kan worden geïnterpreteerd om ‘goddelijke leegte’ te symboliseren, en wanneer dit het hartcentrum binnenkomt, valt de geest weg en dit geldt ook voor de illusies in iemands leven, wanneer het werkelijke leven achter blijft. Dit geldt voor alle meester nummers. Wanneer de illusie wegvalt en het ego opzijschuift, kan iemand met de uitdaging van het meester nummer kiezen wanneer hij of zij zichzelf dient of waar hij anderen van dienst kan zijn.

Als hij of zij voor het laatste zou kiezen, gebruikt het zijn kennis van de natuurwetten om te helpen en te zorgen voor anderen, of om te helpen de wereld een betere plek te maken als geheel. Als het eerste plaatsvind dan gebruikt het deze kennis in zijn eigen voordeel, maar vanuit een constante hebzucht dwingt het om altijd materiële rijkdom te zoeken om te bezitten of te verslinden. Compassie voor anderen in verbondenheid met het leven is een route die alle meester nummers gemeen hebben en die als een uitweg kunnen dienen om van het negatieve naar het positieve te gaan. Het zijn harde werkers die niet bang om op te offeren wat nodig is om te bereiken voor wat die wenst. Het moet echter waken tegen het opofferen van hun dierbaren voor materiële voordelen.

805

“Spiegelnummer of Illusienummer?”

Bestemming nummer 44/8 :: Uitdagingen.

Het erkennen van je uitstraling en positieve invloed op de wereld terwijl je anderen de kracht geeft om hetzelfde te doen, zijn de lessen van vierenveertig. Vieren hebben het vermogen om dingen samen te stellen en dingen voor elkaar te krijgen. Je bent misschien een perfectionist, wat een goede zaak kan zijn, maar de uitdaging zou zijn om flexibeler te zijn een grotere beeld in manifestatie mee te nemen.