22/4 – Master Builder

224MN

In de numerologie is 22/4 het nummer van de “Master Builder” een persoon met het vermogen om dingen te bouwen voor de mensheid als geheel. Voorafgaand aan incarnatie als 22/4’s hadden ze het meester nummer 11/2. Tijdens de duur van hun 11/2 levensduur hadden ze veel visie en als ze uitblinken op hun reis zouden ze enorm veel vertrouwen hebben gekregen in hun creatieve potentieel. Meester Nummer 11 zijn hier om manieren te vinden om anderen te inspireren. Ze channelen voortdurend ideeën om de mensheid te verbeteren en te bekrachtigen. Waar de 11/2 er moeite mee heeft om deze ideeën in materiële vorm te brengen. Daar is juist waar de 22/4 meer praktisch gericht is. En deze keer op aarde zijn gekomen om deze inspirerende ideeën in concrete vorm te brengen.

Met een meesterpad nummer 22, ben je op jouw best wanneer je praktische wijsheid mede ook hogere doelbewustzijn omhelst en handelt. Je hebt een geschenk voor het manifesteren van verbazingwekkende dingen die bedoeld zijn om het praktische, dagelijkse leven voor veel mensen te veranderen. Je bent op je best wanneer je praktische ideeën manifesteert in tastbare actie. Stel jezelf de vraag: Waar ben ik het meest gepassioneerd over? En dan iets nastreven in die arena en groot durven dromen!

Jouw speciale missie is om projecten uit te voeren en op te bouwen die een groot deel van de mensheid ten goede zullen komen. Je bent een meester bouwer. Dit is een hoog spiritueel pad, dat jou ertoe aanzet om uit de langzame, gestage veiligheid van nummer 4 te stappen en flink op te stappen. Dit zal voor jouw zeer ongemakkelijk kunnen voelen tot dat je het onder de knie hebt, omdat het in tegenstelling is met de aantrekkingskracht die je hebt met de regel volgende, meer voorspelbare energie van de 4. Denk eraan, je bent een dubbele 2 – wat allemaal over harmonie en liefde gaat – en toch ook een 4 – alles over proces en stabiliteit. Dus je komt met een aantal uitdagingen om je missie te mogen vervullen.

Het meester nummer 22 dat veel discipline vraagt grote ideeën vanuit inspiratie van de grond af te creëren en transformeren in pure realiteit. Dragers van het meester nummer 22 hebben altijd sterke idealen, plannen en hoge doelstellingen om te bereiken in dit leven. Je gebruikt alle hardwerkende, stapsgewijze kwaliteiten van de 4 terwijl je op een hoger niveau met een doel en actie tapt. Je leert om risico’s te nemen en kijkt naar het stellen van hogere inzetten bij je ondernemingen. Je bent de meester bouwer, dus kijk altijd naar een solide basis voor je onderneming met een groot open beeld. Je kunt ook dingen manifesteren in het materiële rijk die de wereld kunnen laten bewegen.

Je zult hoogstwaarschijnlijk sterk worden uitgedaagd omdat je de taak niet voelt of zelfs maar het recht hebt om iets te doen dat je naar een grotere onderneming of roem en rijkdom zou kunnen leiden. Je kunt zelfs ineenkrimpen bij het idee veel geld te verdienen, want de energie van de 4 gaat meer over het voelen van een gevoel van veiligheid, niet noodzakelijkerwijs het manifesteren van overvloed. Het klinkt als een klein detail, maar mentaal kan dit je ver naar beneden slepen.

22MBEr zijn altijd problemen die je uitdagen. Vermijd je koppige streak: die neigingt om een alleskunner te willen zijn. Verzamel je supporters om je heen, stel dingen in het werk en overhandig enkele verantwoordelijkheden aan anderen. Als je merkt dat je het helemaal zelf doet, leef je niet overeenstemming met jouw 22 levenspad.

De waarheid is echter dat het meester nummer 22 noch het ultieme potentieel herkent, vanwege mogelijke leugens in de keuzes en integriteit van het individu. De nummers zijn een leidraad voor de samenstelling van het individu, maar als een persoon zichzelf niet goed kan integreren, is er niets van van belang.

Niettemin, is het meester nummer 22 een hardwerkend dat op een andere manier bestemd is om iets te bereiken in het leven dan alleen manifesteren voor eigen gewin. De vraag blijft echter of je vanuit de vise van een grotere geheel van bestaan werkt of gewoon in zijn eigen geest werkt. Als iemand een dromer blijft, wordt je misschien pas wakker met de gevaren rondom wanneer ze onoverkomelijk op je voordeur kloppen, en tegen die tijd is het vaak te laat. 

De meeste begrijpen misschien de les van nummer 4, maar zullen nooit de geweldige mogelijkheden en de lessen van de levensweg 22 bereiken. Maar je zult ook niet kunnen ontsnappen aan de fysieke nerveuze energie die het in haar aanwezigheid manifesteert die mede ook het maaggebied diep raakt.