2018 – Happy 11/2 YEAR!

Happy 11/2 YEAR!

In de numerologie wordt nummer 11 beschouwd als een hoekgetal. De dubbele getallen vormen een vibratie die goddelijke inspiratie belichaamt en dingen laat gebeuren. In het 11/2 jaar kan je gemakkelijk toegang krijgen tot ideeën en projecten die een diepgaand effect kunnen hebben op anderen en jezelf. De energie van het meester nummer 11 behandelt ook de “2” (1 + 1 = 2) dat gaat over allerlei soorten relaties. Misschien merk je dat de relaties die je dit jaar ontmoet – romantisch, sociaal, spiritueel of zakelijk – behoorlijk zinvol zullen zijn in je groei.

Wat ga je dit jaar manifesteren? Zal het het begin zijn van een nieuw levenspad? Of een nieuwe relatie?

 

De uitdaging van het 11 jaar

Stappen uit je comfortzone en buiten in de wereld zijn door jezelf met anderen te delen, is de uitdaging. Laat je zelfoordeel los en stap in jouw kracht, jouw eigenheid. En vergeet niet om de relatie met jezelf te koesteren.