℘ Œnergetische Ervaring

Dankbaarheid, mij gezegend voelen na het samenkomen van meer dan 25 groepen vanaf het moment dat ik gestart ben 2 jaar geleden op 6 september 2015, wat toen opende als een sprong in het diepe van het nog onbekende voor wandelaars en voor mijzelf, om te mogen geven, te delen, een nieuw begin met uiteenlopende groepen, verschillende achtergronden in verbinding met anderen en de natuur.

Een hoog energetische gebied met een fijne groep “sensitieve” wandelaars die allemaal als vanuit het eerste moment kwamen proeven. Daar vertrouw ik dat de ziel roept met een nog onbekende prikkel voor de verbinding die een wandeling mag brengen. Geen wandeldag is dan ook hetzelfde maar een uniek samenkomen van een groep wandelaars die altijd wel een gemeenschappelijk proces delen, een thema gemeen hebben, los van dat ieder zijn eigen tempo en eigen stappen in zijn eigen ontwikkeling neemt. 

Bekend zijn met de kracht van healing in verbinding, samenkomen en samenzijn in wat een groep beweegt en voortbrengt in het unieke moment van mogen zijn met elkaar, wat voor mij ook voelt als een geschenk.