Meester Nummer 11/2 — Het pad van verlichting

Life-path / Destiny / Maturity / 11/2

11/2 Master Number has wide variety of names: Inspirational Messenger” “Wounded Healer” “Inspired Adventurer” “The Inspired Healer” “The Peacemaker” “The Intuitive One” “Spiritual Messenger”


 A fairytale explained: “The Ugly Duckling”

A fairytale by Danish poet and author, Hans Christian Andersen (1805-1875).  

“The Ugly Duckling” Als een metafoor voor verlichting.

Waarom is er grootheid? Wat is de uitdaging? Het verlangen om te behoren? Waarom voelt het zo moeilijk? Waarom jouw grootheid in het latere leven komt?

Vanaf de geboorte, zoals het ‘eendje’, moeten we volledig opnieuw beginnen. Ontdaan van alle bewuste herinneringen van waar we vandaan komen, waarom we hier zijn en de gehele betekenis van creatie en de uitdaging, voel je alleenstaand. We kunnen misschien liefde en affectie hebben gehad door één of twee mensen zoals de adoptieve moeder eend die niet zal stoppen om ons te beschermen, maar de waarheid is dat zij zelfs in haar eigen karmische valkuilen leeft. Uiteindelijk willen we opnieuw aansluiten of herontdekken van de hogere liefde waar we echt horen.

Het ontkennen van de ware natuur. “The shed of the blind woman”

Zodra de verbinding is verbroken zijn minderwaardigheid als waarheid accepteert, wordt de ontkenning van zijn ware aard gewoon. Het vindt vrede in zijn eigen vernietiging en de acceptatie van de illusie die het heeft gecreëerd. Het is jarenlang wandelend, verloren en verzwakt in een diepe lijden, verteerd door zijn eigen ego en zijn eigen ellende. Toch probeert het zich aan te passen, en elke poging om zich te mengen in de menigte begint opnieuw wanhopiger te voelen.

 112

Meester Nummer 11


Dit levenspad vereist dat je emotioneel een psychische schild dagelijks bouwt of gebruikt, of je wordt zo emotioneel verlamd dat je geen kracht voelt om jouw levensmissie te vervullen. Als een 11/2 ben je niet alleen emotioneel gevoelig, je bent super-intuïtief.

Als je het meester nummer 11 meerde keren in uw tabel heeft, bovenop de basiskenmerken van het nummer 11/2, heeft het sterke punten toegevoegd en ook meerdere intense uitdagingen. Je bent super intelligent en beschikt over een energie, een kanaal waarbij jou de laag tussen het bewuste en het onderbewuste maar dun is. Je bent op je best wanneer je anderen helpt en transformeert door onvoorwaardelijke dienstverlening en artistieke creativiteit.

Bovenop de missie die van het getal nummer 2 word op je best wanneer jou fenomenale artistieke creativiteit en eigenheid omarmt. Om jouw eigen creativiteit, intuïtie en genezende vaardigheden te herkennen en te gebruiken voor de mensheid als geheel. Je kunt dit op meerdere manieren bereiken in manifestatie van jouw gift. Een emotionele reactie opwekken door dans, muziek, film, schrijven of kunst. Om het even welke andere activiteit, dienst of interactie die je inzet in jouw inspanningen waar je de levens van andere mensen op grote schaal raakt.

Begrijp dat je hier bent om je cadeaus te delen door creatief kunstwerk of artistieke creativiteit in welke vorm dan ook. Maar jou bijdragen kunnen je vaak ontlokken omdat je creaties mensen veranderen, maar vaak niet op een tastbare wijze. Het is alsof je naar een tentoonstelling gaat en het kunstwerk gewoon kunt innemen door de ervaring te betrekken. Het is niet meetbaar, tastbaar; mensen kunnen hun vinger er niet op krijgen.Toch gaan ze weg van het ervaren van je kunstwerk op een onuitsprekelijke manier. Dat is juist de kracht van de 11 energie. Maar maakt ook dat je niet altijd erkent voor jou inspanningen, waarbij jouw rol in het geheel soms in ontastbare verblijft.

Onthoud dat je een dubbele 1 bent – alles gaat over leiderschap en vertrouwen – en toch ook een 2 – alles over harmonie en liefde. Dus je komt met een aantal speciale uitdagingen om je missie te vervullen. Als kind kun je ze al hebben horen zeggen dat je meer een ‘dromer’ bent dan een ‘doener’.  Je moet vaak werken om je hoofd uit de wolken te houden en te aarden.

Het is leuk om te benoemen dat het meesterpad 11 meer dan een energetische ervaring is voor zowel jouzelf als degenen om jouw heen. En wat ik bedoel is dit: Je biedt mensen genezende energieën alleen door uw pure aanwezigheid, je hoeft dus niet echt iets te doen. Vertellen mensen je ooit dat ze zich beter voelen na het praten met jou? Dat ze zich kalmer voelen, gewoon in dezelfde kamer te zitten?

Een 2 levenspad gaat uit de weg om te voorkomen dat je in de schijnwerpers zit. Een 2 is het meest in vrede en tevreden als ze de kracht achter de schermen innemen en alleen de gedachte om uit te komen voor een groep mensen kan je extreem zenuwachtig maken. En toch schuift het meester nummer 11 jou in de schijnwerpers en dit zal wat vervelende effecten op je hebben. En je bent extreem gevoelig voor kritiek, maar ook de worsteling met de zelfcriticus die op de schouders mee roept. Je zult nerveuze energie hebben die je niet kan controleren. Je leunt van ongeduld en kritiek zowel naar jezelf als anderen en kan daarin worstelen met zelfvertrouwen.

Het meester nummer 11 stelt je op om te vechten tegen een redelijk heftig ego dat ironisch is omdat je gevoel van totaal minderwaardig tot hoogwaardig superieur heen en weer beweegt. Dit meester nummer stelt jouw op voor geïnspireerd leiderschap en prestatie. Toch zul je meest waarschijnlijk voelen alsof je door eeuwige ringen van vuur springt om daar te komen. Je zult misschien zelfs aan jezelf denken als “de gewonde healer” omdat het leven je veel obstakels biedt om een voet aan de grond te krijgen met hoog niveau van spiritualiteit en intuïtie te omarmen en vervolgens je gift aan de wereld te mogen delen.

Een belangrijk kenmerk van het meester nummer 11 is een constante strijd tussen ambities en onzekerheid. Je hebt de intelligentie noodzakelijk voor het succes, maar je voelt soms niet genoeg durfkracht. Je zou graag willen bevelen, maar voelt je te verlegen om je te verwezenlijken. In feite geconfronteerd met verwarring van tegenstrijdigheden. Je mag leren hoe jou eigen positieve kwaliteiten te analyseren en te ontwikkelen. Wanneer je dat niet zou doen, dan zou het succes dat je verlangt en zo zoekend naar voelt, ontlopen. Het belangrijkste voor jou is om te leren hoe je ideeën in de praktijk kunt overgedragen en leren te stoppen met dromen en beginnen te doen.